Mission

Mission

MISSION

Vi har en passion att alla män kommer att höra de goda nyheterna. Att varje stam, varje nation och varje tunga kommer att veta att det finns en frälsare.

Nordafrika

Vi tror att Gud älskar alla människor oavsett deras religiösa och etniska bakgrund. Guds Ord (Messias Jesus) blev människa för att skapa försoning mellan Gud och alla människor. Joh 1:1-5 och vers 14. Vi tror att människan är en fri varelse som är skapad av Gud  för att tillbe Honom med frihet och övertygelse. Den världkände teologen och filosofen Tertullianus (160-230 är e.Kr) från Kartago/Tunisien sa:
Det är en grundläggande mänsklig rättighet, ett privilegium för arten, att varje människa bör tillbedja enligt sin egen övertygelse.

Besök vår hemsida

Titta på ett litet meddelande från oss

Asien

Dotter och svärson till Per Arne och Christina arbetar som missionärer i Asien. De är inte med någon organisation. De försöker att älska det folk de möter och visa dem Jesus. De arbetar också pastoralt för att stödja många andra missionärer.
På grund av de begränsningar som ligger till grund för evangeliet i landet som de arbetar är det svårt för oss att ge mer information utan att utsätta dem för fara. Kom ihåg dem i dina böner. Om du vill stödja dem, kontakta Per Arne Imsen (peraimsen@gmail.com)  eller swisha till +447940801379
They don’t post often but this is a link to their blog 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *